Vi är nu digitalbyrån DazyBesök vår nya webbplats!

WordPress-webbyrå

WordPress för företag

Vi heter nu Dazy! Besök vår nya sida om Wordpress här »

WordPress är ett av världens mest använda och kända publiceringsverktyg/CMS. De flesta webbplatser som byggs i dag byggs på denna plattform då WordPress är flexibelt, användarvänligt, modernt, sökmotorvänligt och gratis. Söker ni en webbyrå som kan Wordpress på djupet har ni hittat rätt.

Vektorgrafik är en webbyrå med många års erfarenhet av webbproduktion i WordPress och vi kan skapa webbplatser i vilken design som helst. Om ni funderar på att använda WordPress för företaget så kan vi hjälpa er fatta rätt beslut.

Det finns mängder av bra plugins och specialfunktioner till WordPress, även de utan kostnad. Vi hjälper er installera senaste versionen samt de plugins och funktioner ni önskar. Att välja WordPress som CMS och Vektorgrafik som webbyrå har många fördelar.

Här är några fördelar med WordPress:

  • Vi kan skapa en WordPresswebbplats i vilken design som helst.
  • WordPress har en intuitiv administrationspanel.
  • Uppdatering av webbplatsens innehåll görs online.
  • Bygger på öppen källkod och används kostnadsfritt.
  • WordPress som plattform utvecklas ständigt.
  • WordPress rekommenderas av Google för SEO.
  • Man kan uppdatera hemsidan från mobila enheter.
  • Man är som kund inte bunden till en leverantör.

”WordPress started as just a blogging system, but has evolved to be used as full content management system and so much more through the thousands of plugins, widgets, and themes, WordPress is limited only by your imagination.” - WordPress.org

Webbyrån Vektorgrafik kan Wordpress

Vi installerar en stabil och säker version av WordPress med alla sorters funktioner samt i en skräddarsydd och genomtänkt webbdesign. Vi skapar innehåll som engagerar och sökmotoroptimerar webbplatsen, samt undervisar er i hur man arbetar i WordPress. När webbplatsen är skapad kan ni själva löpande underhålla webbplatsens innehåll.

Se webbproduktioner vi skapat i WordPress

Uppdatera webbplatsen enkelt från telefonen

Lämna datorn hemma och sköt webbplatsen från telefonen/läsplattan. Väljer ni WordPress som CMS kan ni nämligen sköta er webbplats enkelt från en IOS- eller Androidenhet. WordPress har en gratis app som vi kopplar till er site. Vi demonstrerar gärna för er hur enkelt det är.