Vi är nu digitalbyrån DazyBesök vår nya webbplats!

Stockholm Innovation & Growth

Where ideas go global

Utmaningen

Koncept- och webbproduktion för företagsinkubatorn STING

Inkubatorn STING hjälper startup-företag inom ICT, Internet/media, Cleantech och Life Science att ta sina idéer till en internationell verksamhet.

För att locka rätt personligheter med banbrytande affärsidéer behövde STING en pedagogisk webbplats med tydliga och inspirerande avdelningar. Hur beskriver vi företaget och tjänsterna tydligt och snyggt utan att det blir rörigt? Hur kommunicerar vi med de olika målgrupperna så att de blir intresserade, och inte minst, får tillräckligt mycket information för att veta om STING är rätt för dem?

Lösningen

Vi tog fram ett collage med en väg som leder till en stad med kända byggnader från olika delar av världen för att stödja konceptet "Where ideas go global" på ett kul vis.

När man tar sig nedåt på startsidan presenterar vi olika budskap i den ordning målgrupperna bör få dem. Webbplatsen innehåller relativt mycket materiel och vi strukturerade upp innehållet i en överskådlig och lättnavigerad struktur.

Inspirera och välkomna
Med lättsam grafik och information skapade vi en välkomnande känsla av en företagsinkubator med framtidsanda.

Vår nya webbplats är numera representativ och lättarbetad. Våra besökare känner sig välkomnade och inspireras att kontakta oss.

Stockholm Innovation & Growth

Koncept: vägen till världen

Genom ett kollage med kända byggnader från hela världen beskriver vi på ett lättsamt sätt hur man är på väg ut i världen med sin affärsidé.