Vi är nu digitalbyrån DazyBesök vår nya webbplats!

C-SAM

Användarvänlig webbplats för ett företag med personlig service i fokus

Digital nystart för ett engagerat företag

Ett nytt, fräscht & trevligt koncept

C-SAM har en ledande position inom bredband, tv och telefoni i Södertälje med omnejd. Nu var det dags att skaffa en webbplats som förmedlar stark personlig service och kompetens, samt underlättar för besökaren att hitta rätt tjänst.

För att besökaren ska kunna se vilka tjänster C-SAM erbjuder på den adress man bor behövde vi koppla samman webbplatsen med deras affärssystem så att man kan söka tjänst kopplat till sin adress. Utbudet av tjänster innehåller bland annat bredband i olika hastigheter och en rad olika tv-kanaler och kanalpaket, varav ett paket är ett mixpaket där man kan välja kanaler själv. Vi åtog oss utmaningen.

En helhetslösning
Vektorgrafik hottade upp logotypen och grafisk profil för webben, tog fram foto/video och illustrationer samt föreslog konceptet #ÄrVårGrej.
Koncept: #ÄrVårGrej

Eliminera alla trösklar och gör det barnsligt lätt och kul att beställa

Hjälp besökaren att på ett roligt sätt hitta rätt tjänst och erbjud kundservice på alla tänkbara sätt!

Besökaren kan lätt fylla i sin adress i en sökruta som föreslår adress medan man skriver. Därefter presenteras de tjänster man har att välja mellan, kategoriserat på bredband, tv och telefoni.

För dem som behöver hjälp skapade vi flera alternativ: Vanliga frågor och svar, chatt, kontaktformulär samt karta med nedräkning till när kontoret stänger. C-SAM är tillgängliga och erbjuder bästa personliga service.

Kul att filtrera!
För den besökare som är osäker på vilken hastighet man behöver skapade vi en interaktiv guide där man drar i reglage för att filtrera fram en passande hastighet. Samma sak för tv-utbudet, där kan man klicka i vad man mest tittar på för att sedan få förslag på tv-kanaler och paket.